Štampa

U prodaji je nova sedma verzija softvera Geodet Profili v7

U prodaji je nova verzija našeg softvera Geodet Profili. Nova, sedma po redu, verzija ovog vrlo korisnog softverskog alata za crtanje poprečnih i uzdužnih profila terena donosi niz unapređenja i novih funkcionalnosti.  Ista donosi i podršku za rad u najnovijim verzijama AutoCad-a (2017) i pratećih Autodeskovih proizvoda na svim vrstama Windows OS (Windows XP, Windows 7, Windows 8, Windows 10).

Pogledajte promotivni letak Geodet profila: Geodet-profili.pdf

 

Nove funkcionalnosti softvera Geodet profili

-Iscrtavanje usporednih profila sa ispisom kota oba usporedna profila i njihovih razlika;

-Mogućnost odabira opcije za ispis samo snimljenih tačaka na profilu ili ispis samo tačaka na određenoj udaljenosti od repera (npr. svakih 2 metra, nedostajuće tačke se računaju metodom interpolacije);

-Mogućnost odabira kod importa tačaka da se tačke importuju kao blokovi sa atributima, ili kao obične AutoCad tačke sa ispisanim kotama i brojevima tačaka;

-Mogućnost iscrtavanja profila iz običnih AutoCad tačaka, kao i iz Geo-tačaka (AutoCad blokovi sa atributima).

Softver Geodet Profili se isporučuje sa USB ključem, tako da se softver može instalirati na više računara i koristiti jednostavnim ubacivanjem USB ključa.

Cijena softvera

 

Cijena licence softvera sa USB ključem iznosi: 1638 KM (sa uključenim PDV-om).
Moguće je kupiti i licencu za iscrtavanje samo uzdužnih profila ili licencu za iscrtavanje samo poprečnih profila, u tom slučaju cijena takve licence je 50% niža.