a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z #

Items starting with S

Servisne usluge fiskalizacije

Servisne usluge fiskalizacije

Nudimo Vam  najbolju i najjeftiniju uslugu fiskalizacije i održavanja vaših fiskalnih sistema, a naš stručni kadar stoji Vam na raspolaganju. Svim našim klijentima pružamo tehničku i stručnu pomoć u rješavanju problema. Ponudu fiskalnih uređaja možete pogledati na našem web shopu www.pcprodaja.com

SMS Server - programski paket za manipulaciju SMS porukama

SMS Server - programski paket za manipulaciju SMS porukama

Softverski paket SMS Server je veoma fleksibilan softver koji korisnicima daje velike mogućnosti prilagođavanja njihovim potrebama. Otuda i proističe širok spektar primjenjivosti i integrabilnost u druge aplikacije. SMS Server je kompatibilan sa većinom mobitela (SIEMENS, NOKIA, ERICSON, MOTOROLA itd.) kao i GPRS modema. Za povezivanje SMS servera i mobitela/modema dovoljno je samo da imate DATA kabl ili IR-port.
SMS Server vrlo dobro radi kako pod Windows-ima tako i pod Linux-om.

 

Geodet-Profili v6

Softver za evidenciju radnog vremena i kontrolu pristupa – ERVIP

Softver za evidenciju radnog vremena i kontrolu pristupa – ERVIP omogućava vođenje evidencije ljudskih resursa, evidencije radnog vremena i kontrole pristupa, u skladu sa najnovijim zakonskim propisima u Bosni i Hercegovini. Kompatibilan je sa svim poznatijim uređajima za evidenciju radnog vremena.

Softverski paket DKV-PRO - Projektovanje dalekovoda

Softverski paket DKV-PRO - Projektovanje dalekovoda

Softverski paket DKV-PRO - Projektovanje dalekovoda koristi se za automatsku izradu crteža uzdužnih profila terena sa ili bez ucrtavanja dalekovodnih stubova i lančanica (iscrtava se najniža faza i dozvoljeni klirens), raspored stubova i elektromehaničke proračune užadi.