Print

Novi webshop firme iTehnika d.o.o.

 iTehnika-doo

IT Systems je uspješno završio projekat izrade još jednog webshop-a. Ovaj put saradnja je ostvarena sa firmom iTehnika d.o.o.  Webshop je baziran na responsive tehnologijama i Content Management System-u i u skladu je sa najnovijim tehnologijama modernog dizajna. Naša usluga izrade webshop-a obuhvata: 

Print

Nova web aplikacija Kalendar savjetovanja

IT Systems je za potrebe JU Zavoda za zapošljavanje Republike Srpske razvio novu web baziranu aplikaciju Kalendar savjetovanja i IPZ-Individualni plan zapošljavanja.

Aplikacija kroz veoma jednostavan i pregledan grafički interfejs, omogućava uposlenicima pretraživanje slobodnih termina savjetovanja i zakazivanje istih, bez mogućnosti preklapanja, osobama koje traže posao a sve u cilju što uspješnijeg zapošljavanja. Novi informacioni sistem omogućava bržu, stručniju i efikasniju podršku, kako bi u svakom trenutku imali potpune informacije o nezaposlenim osobama, a individualno savjetovanje sa planom zapošljavanja će biti jedna od najaktivnijih usluga prema korisnicima.

Print

IT Systems potpisao ugovor za projektovanje baze podataka sa njemačkom nevladinom organizacijom HELP

IT Systems je u saradnji sa partnerom Time Code d.o.o. iz Sarajeva, krajem 2017. godine potpisao ugovor za projektovanje i implementaciju baze podataka za njemačku nevladinu organizaciju HELP-Hilfe zur Selbsthilfe e.V.. Softverska razvojna metodologija koja će biti korištena u razvoju je zasnovana na Agile konceptu koji spada u iterativni razvoj, što znači da će softver biti isporučen sukcesivno na način da se prvo razvijaju funkcionalnosti sa najvećom poslovnom vrijednošću za klijenta.

Print

Nova web stranica JU Službe za zapošljavanja Kantona Sarajevo

Uspješno je završen projekat izrade web stranice, koju je firma IT Systems ovaj put radila za potrebe JU Služba za zapošljavanje Kantona Sarajevo.

Nova web stranica Službe za zapošljavanje Kantona Sarajevo u skladu sa najnovijim tehnologijama modernog dizajna i funkcionalnosti, korisnicima donosi niz noviteta. Kompletan sadržaj web stranice urađen je u responsive dizajnu, te se prilagođava veličini ekrana uređaja sa kojeg mu pristupate. 

 

Print

IT Systems d.o.o. - Ovlašteni distributer i serviser fiskalnih sistema

IT Systems d.o.o. je od 19.10.2017. godine zvanično postao ovlašteni distributer i serviser fiskalnih sistema proizvođača TRING.

Nudimo Vam  najbolju i najjeftiniju uslugu fiskalizacije i održavanja vaših fiskalnih sistema, a naš stručni kadar stoji Vam na raspolaganju. Svim našim klijentima pružamo tehničku i stručnu pomoć u rješavanju problema. Ponudu fiskalnih uređaja možete pogledati na našem web shopu: www.pcprodaja.com.

 

Print

Općina Ključ kupila licencu Geodet Profili v7

 Općina Ključ kupila je licencu softvera Geodet Profili verzije 7. Nova verzija donosi niz unapređenja i novih funkcionalnosti, podršku za rad u najnovijim verzijama AutoCad-a (2017) i pratećih Autodeskovih proizvoda na svim vrstama OS (Windows XP, Windows 7, Windows 8, Windows 10)